KÜTAHYA / TAVŞANLI - Beyköy İlkokulu

Nis

Öğrencilerimiz arasında ip atlama turnuvası gerçekleşiyor.

Nis

1) Etkileşimli kitap okuma yönteminde belirlenen bilinmeyen kelimelere yönelik Söyle-Çiz etkinliği yapıldı

2)Kelimeler temeler bağlamında ayrıştırıldı.

3) Bilinmeyen kelimelere yönelik kelime kartları hazırlandı.

4) Zıt anlamlı kelimeleri söyle etkinliği yapıldı.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenlik havasında kutlandı. Dans gösterileri, mani atışmaları, yarışmalar sayesinde öğrencilerimiz , öğretmenlerimiz ve velilerimiz eğlence dolu anlar yaşadı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında makam koltuklarının çocuklara devredilmesi geleneği bu yıl da 4/A sınıfı öğrencimiz Belinay HAKARAYAN'ın İlçe Emniyet Müdürü Güven TÜRKMEN'in koltuğuna oturmasıyla devam etti. Öğrencimiz Belinay HAKARAYAN Polis telsizi ile ekiplere hatalı parklara yönelik denetim yapılmasıyla ilgili talimatlarda bulundu. Misafirperverliği için Sayın İlçe Emniyet Müdürümüz Güven TÜRKMEN'e teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz 2/A ve 7/A sınıfı öğrencileri sınıf rehber öğretmenleriyle birlikte Tavşanlı Zeytinoğlu Halk Kütüphanesini ziyaret ettiler. Kütüphane Müdürü Mehmet MEŞE kütüphanemizin tarihçesi ve imkanları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Öğrencilerimiz zevklerine uygun kitapları seçerek okuma etkinliği yaptılar.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesinde;

Aralık ayında etkileşimli kitap okuma çalışması gerçekleştirildi

Ocak ayında uzman daveti (Hacivat ve Karagöz Gösterisi) yapıldı.

Şubat ayında Kültürel ögeler içeren etkinlikler ( Nasrettin Hoca canlandırması) uygulandı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde 2015 yılında Şırnak da şehadete kavuşan Şehit HASAN BÜBER'in kabristanı Gazilerimiz eşliğinde okulumuz öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından  ziyaret edilmiştir.

Ara

Öğrencilerimiz değerler eğitimi danışman öğretmenleri rehberliğinde camii ve kabir ziyaretinde bulundular.

Ara

Değerler eğitimi kapsamında "Bir Öğrenci Aranıyor" temalı okul panomuzu hazırladık.

Ekm

Okulumuz öğretmenleri ilçemiz sınırlarında bulunan höyük alanını ziyaret ederek kazı başkanı Prof Dr. Erkan Fidan’dan kazı çalışmaları ve höyük hakkında bilgi sahibi oldular.